Welkom bij de Artificial Intelligence-nieuwsbrief van Fox News met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie.

IN DE NIEUWSBRIEF VAN VANDAAG:

– Jennifer Aniston bikini body advertentie is de nieuwste AI-zwendel in ‘big game of whack a mol’ voor beroemdheden
– Ouders waarschuwden voor het verstoren van een ontvoeringsplan waarbij gebruik werd gemaakt van stemreplica’s van kinderen
– De Amerikaanse marine kijkt naar robots en AI om de gezondheid en het onderhoud van schepen uit te breiden

VALSE ‘VRIENDEN’: Ondanks onlangs ondertekende wetgeving in Californië, kunstmatige intelligentie Deepfakes van beroemdheden komen net zo vaak voor als altijd. Een van de meest recente is een filmpje van Jennifer Aniston dat op Facebook verscheen, waarin ze vertelde dat ze in ‘bikinivorm was, zelfs als ze in de vijftig was’ en dat ze collageensupplementen promoot die de reden zijn ‘waarom mijn lichaam geen vet vasthoudt, ” per Amerikaans weekblad.

Close-up van Jennifer Aniston die er serieus uitziet

Een advertentie waarin wordt beweerd dat Jennifer Aniston praat over het onderhouden van een bikinilichaam, roept rode vlaggen op. (Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

SLECHTSTE NACHTMERRIE: Telefoonfraude bestaat al een tijdje, maar er zijn recente ontwikkelingen op dit gebied kunstmatige intelligentie technologie maakt het gemakkelijker voor slechte acteurs om mensen ervan te overtuigen dat ze hun dierbaren hebben ontvoerd.

SCHEEPSVORM: Het Amerikaanse leger zal zich richten op robotica en kunstmatige intelligentie om het onderhoud en de gereedheid van de vloot te verbeteren, aldus Gecko Robotics.

Close-up van een Gecko Robotics-eenheid terwijl deze over een Carrier-dek kruipt.

Close-up van een Gecko Robotics-eenheid terwijl deze over een Carrier-dek kruipt. (Gekko-robotica)

‘WAT BEDOEL JE?’: Een nieuw nummer dat klinkt alsof het is uitgebracht door Justin Bieber, waarvan de tekst vermeldt dat het op een “Diddy-feestje,” is viraal gegaan op sociale media, wat vragen oproept over de authenticiteit ervan.

Justin Bieber staat zonder shirt op het podium

Justin Bieber treedt op op dag drie van Sziget Festival 2022 op het eiland Óbudai-sziget op 12 augustus 2022 in Boedapest, Hongarije. (Joseph Okpako/WireImage)

Schrijf u nu in om de Fox News Artificial Intelligence-nieuwsbrief in uw inbox te ontvangen.

VOLG FOX NIEUWS OP SOCIAL MEDIA

Facebook
Instagram
YouTube
Twitteren
LinkedIn

MELD U AAN VOOR ONZE ANDERE NIEUWSBRIEVEN

Foxnieuws eerst
Fox News-mening
Fox News-levensstijl
Fox News Gezondheid

DOWNLOAD ONZE APPS

Fox-nieuws
Vos Zaken
Vos weer
Vossensport
Pijpen

BEKIJK FOX NIEUWS ONLINE

Fox News Go

STREAM FOX NATIE

Fox Natie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie en leer over de uitdagingen en kansen die AI nu en voor de toekomst biedt met Fox News hier.