Als je op avontuur gaat, is verbonden blijven essentieel. Of het nu uw telefoon, laptop of zelfs een dronelijkt alles een oplaadbeurt nodig te hebben, juist als je op de meest afgelegen plekken bent.

De oplossing? Shine 2.0, een mini-windturbine die niet alleen in je rugzak past, maar ook al je gadgets van stroom voorziet, dag of nacht, bij regen of zonneschijn.

Laten we eens kijken naar de details van deze 3-in-1 draagbare windturbine, laadcontroller en powerbank.

ONTVANG VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN, DESKUNDIGE TIPS – MELD U AAN VOOR KURT’S NIEUWSBRIEF – HET CYBERGUY-RAPPORT HIER

draagbare windturbine 1

Een man die de Shine 2.0-windturbine gebruikt (Aurea-technologieën)

Stroom onderweg

Ontworpen voor “liefhebbers van buitenactiviteiten en voorbereiding op noodsituaties”, kan de Shine 2.0 worden opgevouwen tot het formaat van een waterfles van 1 liter die slechts 3 pond weegt, waardoor het inpakken een fluitje van een cent is. De turbine is ook weersbestendig volgens IP54-normen, wat betekent dat hij bestand is tegen regen en stof , perfect voor buitenavonturen. Hij is uitgerust met drie 23,6-inch met composiet versterkte bladen en kan op een toren van 1,80 meter worden gemonteerd om meer wind op te vangen en de efficiëntie te verhogen.

draagbare windturbine 2

Mensen die de Shine 2.0-windturbine gebruiken (Aurea-technologieën)

DE BESTE REISKLEDING VOOR 2024

De kracht van de natuur benutten

De glans 2.0 kan tot 50 watt aan stroom genereren, genoeg om uw telefoon in slechts 17 minuten op te laden als er een windsnelheid van 45 km/uur optreedt. Voor laptops kan deze in minder dan twee uur worden opgeladen. Zelfs bij lichtere wind blijft de Shine 2.0 werken, zij het op lagere snelheden. Het heeft een ingebouwde Li-ionbatterij van 12.000 mAh om de gegenereerde energie op te slaan, wat betekent dat u uw apparaten kunt opladen, zelfs als de wind gaat liggen.

HOE UW PRIVÉGEGEVENS VAN HET INTERNET VERWIJDERT

draagbare windturbine 3

Een vrouw die de Shine 2.0-windturbine gebruikt (Aurea-technologieën)

NIEUWE BATTERIJ HEEFT HET DUBBELE KRACHT EN FRACTIE VAN DE GEVAARLIJKE CHEMICALIËN

Slimme monitoring en snel opladen

Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kunt u de windsnelheden, de stroomopwekking en de batterijstatus in realtime volgen via de bijbehorende mobiele app. Hiermee kunt u de prestaties van de turbine volgen en optimaliseren. Voor snel opladen bevat de Shine 2.0 een USB-C PD-poort die snel opladen van 75 W ondersteunt, wat betekent dat u telefoons, camera’s, laptops en zelfs drones snel en efficiënt van stroom kunt voorzien.

KLIK HIER VOOR MEER ONS NIEUWS

draagbare windturbine 4

Een man die de Shine 2.0-windturbine gebruikt (Aurea-technologieën)

OUDE VS. NIEUWE BACK-UPENERATOREN: BATTERIJ VERSUS GAS

Veelzijdigheid en aanpassingsvermogen

De Shine 2.0 stopt niet alleen bij kleine apparaten. Met optionele adapters laad je er energiecentrales van populaire merken als Jackery, EcoFlow en Bluetti mee op. Dit maakt het een aanwinst van onschatbare waarde, niet alleen voor wandelaars en kampeerders, maar ook voor degenen die zich voorbereiden op noodsituaties of op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen tijdens stroomuitval.

KRIJG FOX BUSINESS ONDERWEG DOOR HIER TE KLIKKEN

draagbare windturbine 5

Een man en vrouw die de Shine 2.0-windturbine gebruiken (Aurea-technologieën)

Een Kickstarter-succesverhaal

Aurea Technologies, de makers van Shine 2.0, hebben een trackrecord op het gebied van crowdfundingsucces. De originele Shine-turbine, gelanceerd in 2021, werd in slechts een uur gefinancierd op Kickstarter en verkocht zijn eerste productierun in vijf dagen. Shine 2.0 bouwt voort op dit momentum en biedt meer kracht, sneller opladen en een gebruiksvriendelijkere ervaring. Met vroegboekprijzen Vanaf $342 trekt het al de aandacht op de markt voor draagbare energie.

ABONNEER U OP KURT’S YOUTUBE-KANAAL VOOR SNELLE VIDEOTIPS OVER HOE U MET AL UW TECH-APPARATEN KUNT WERKEN

draagbare windturbine 6

Een vrouw die de Shine 2.0-windturbine gebruikt (Aurea-technologieën)

De belangrijkste inzichten van Kurt

Het compacte formaat van de Shine 2.0, gecombineerd met krachtige functies zoals snel opladen van 75 W en realtime energiestatistieken, maken het een geweldig hulpmiddel voor iedereen die off-grid stroom nodig heeft. Of u nu een wandelaar, kampeerder of iemand bent die zich voorbereidt op een stroomstoring, deze miniwindturbine biedt duurzame, betrouwbare energie wanneer u die het meest nodig heeft. Dus, de volgende keer dat je de wildernis in trekt, overweeg dan om windenergie in je rugzak te stoppen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Hoe blijf je momenteel van stroom voorzien als je off-grid bent? Laat het ons weten door ons te schrijven op Cyberguy.com/Contact.

Voor meer van mijn technische tips en beveiligingswaarschuwingen kunt u zich abonneren op mijn gratis CyberGuy Report-nieuwsbrief door naar te gaan Cyberguy.com/Nieuwsbrief.

Stel Kurt een vraag of laat ons weten welke verhalen je graag door ons wilt laten behandelen.

Volg Kurt op zijn sociale kanalen:

Antwoorden op de meest gestelde CyberGuy-vragen:

Nieuw van Kurt:

Copyright 2024 CyberGuy.com. Alle rechten voorbehouden.