Welkom bij de Artificial Intelligence-nieuwsbrief van Fox News met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie.

IN DE NIEUWSBRIEF VAN VANDAAG:

– Pioniers op het gebied van AI winnen de Nobelprijs voor natuurkunde voor het leggen van de basis voor machinaal leren

– Uber verschuift naar EV, en AI zal chauffeurs helpen die verandering door te voeren

– Deskundige waarschuwt dat de rol van de VN bij AI-regulering kan leiden tot overschrijding van de veiligheid

– NEO Beta: een mensachtige robot voor thuisgebruik met geavanceerde functies voor veiligheid en persoonlijke hulp

John Hopfield en Geoffrey Hinton

Deze fotocombinatie toont de Nobelprijswinnaars voor de natuurkunde van 2024, professor John Hopfield, links, van Princeton University, en professor Geoffrey Hinton, van de Universiteit van Toronto, op dinsdag 8 oktober 2024. (Princeton University via AP en Noah Berger/AP Photo)

FUNDAMENTEEL WERK: Twee pioniers van kunstmatige intelligentie – John Hopfield en Geoffrey Hinton – hebben dinsdag de Nobelprijs voor de natuurkunde gewonnen omdat ze hebben bijgedragen aan het creëren van de bouwstenen van machinaal leren die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we werken en leven, maar ook nieuwe bedreigingen voor de mensheid creëren.

UBER EV: Ritdeelplatform Uber maakte dinsdag bekend dat het bedrijf nieuwe stappen zet om het gebruik ervan te promoten elektrische voertuigen (EV’s) op zijn platform.

uber-app geopend op het dashboard van een auto

Een binnenaanzicht van een Uber-auto met de Uber Connect-applicatie. (Lokman Vural Elibol/Anadolu Agency/Getty Images)

‘BETERE BAAN’: Het adviesorgaan van de Verenigde Naties (VN) over kunstmatige intelligentie (AI) heeft vorige week zeven aanbevelingen gedaan om AI-gerelateerde risico’s aan te pakken, maar een expert vertelde Fox News Digital dat de punten geen kritieke zorgpunten bestrijken.

INGEBRUIK KLAAR: Ben je er klaar voor om een ​​mensachtige robot in huis te hebben die je kan helpen met alledaagse taken en het leven net een beetje makkelijker kan maken? Maak je klaar om NEO Beta te ontmoeten. Deze innovatieve humanoïde robot van 1X Technologies, een OpenAI-ondersteund Het Noorse bedrijf is speciaal ontworpen voor thuisomgevingen en staat op het punt de manier te veranderen waarop we in ons dagelijks leven omgaan met technologie.

Huisrobot 1

NEO Beta humanoïde robot (1X Technologieën)

Schrijf u nu in om de Fox News Artificial Intelligence-nieuwsbrief in uw inbox te ontvangen.

VOLG FOX NIEUWS OP SOCIAL MEDIA

Facebook
Instagram
YouTube
Twitteren
LinkedIn

MELD U AAN VOOR ONZE ANDERE NIEUWSBRIEVEN

Foxnieuws eerst
Fox News-mening
Fox News-levensstijl
Fox News Gezondheid

DOWNLOAD ONZE APPS

Fox-nieuws
Vos Zaken
Vos weer
Vossensport
Pijpen

BEKIJK FOX NIEUWS ONLINE

Fox News Go

STREAM FOX NATIE

Fox Natie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie en leer over de uitdagingen en kansen die AI nu en voor de toekomst biedt met Fox News hier.