Welkom bij de Artificial Intelligence-nieuwsbrief van Fox News met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie.

IN DE NIEUWSBRIEF VAN VANDAAG:

– ‘CHiPs’-ster Erik Estrada zegt dat bepaalde mensen die AI gebruiken niet ‘erg christelijk’ zijn
– De robot van Las Vegas Sphere ‘leert over mensen’ door haar interacties met gasten
– OpenAI zou naar verluidt de controle willen ontnemen aan het bestuur van non-profitorganisaties en winst willen maken in de herstructurering

Erik Estrada

Erik Estrada woont de uitnodigingslunch en presentatie van Hollywood-beroemdheden bij in Spago op 5 februari 2011 in Beverly Hills, Californië. (Brian To/FilmMagic)

‘KAN LEVENS VERNIETIGEN’: Tijdens een interview met Fox News Digital erkende de 75-jarige acteur en presentator van ‘Divine Renovation’ de voordelen van AI maar waarschuwde dat de nieuwe technologie ook vaak voor snode doeleinden wordt gebruikt.

WAT GEBEURT ER IN VEGAS: Maak kennis met Aura, een mensachtige robot die dient als een “spokesbot” in de Sphere in het Venetian Resort in Las Vegas.

Aura de robot

Aura de robot, gevestigd in de Sphere in Las Vegas, kan gesprekken voeren met gasten en alle vragen beantwoorden die hij of zij heeft over de locatie of over een ander onderwerp. (Christine Gregoriaans)

STATUSWIJZIGING: OpenAI werkt aan een bedrijfsherstructureringsplan dat de controle uit de handen zou halen ChatGPT-maker non-profitorganisatie en transformeert de organisatie in de eerste plaats naar een entiteit met winstoogmerk, aldus een rapport van Reuters.

Sam-Altman

Sam Altman, CEO van OpenAI, loopt na de lunch tijdens de Allen & Company Sun Valley Conference op 6 juli 2022 in Sun Valley, Idaho. (Kevin Dietsch/Getty Images | Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images)

DEEPFAKE-IMPERSONATOR: De autoriteiten onderzoeken een mysterieuze zaak “deepfake” videogesprek waarin met succes een Oekraïense hoge functionaris werd nagebootst.

van Benjamin Card

Senator Ben Cardin, een democraat uit Maryland, tijdens een evenement in Upper Marlboro, Maryland, op donderdag 15 augustus 2024. (Aaron Schwartz/Bloomberg via Getty Images)

Schrijf u nu in om de Fox News Artificial Intelligence-nieuwsbrief in uw inbox te ontvangen.

VOLG FOX NIEUWS OP SOCIAL MEDIA

Facebook
Instagram
YouTube
Twitteren
LinkedIn

MELD U AAN VOOR ONZE ANDERE NIEUWSBRIEVEN

Foxnieuws eerst
Fox News-mening
Fox News-levensstijl
Fox News Gezondheid

DOWNLOAD ONZE APPS

Fox-nieuws
Vos Zaken
Vos weer
Vossensport
Pijpen

BEKIJK FOX NIEUWS ONLINE

Fox News Go

STREAM FOX NATIE

Fox Natie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie en leer over de uitdagingen en kansen die AI nu en in de toekomst biedt met Fox News hier.