Welkom bij de nieuwsbrief van Fox News over kunstmatige intelligentie met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie.

IN DE NIEUWSBRIEF VAN VANDAAG:

– AI-superintelligentie mogelijk in ‘een paar duizend dagen’, zegt OpenAI-oprichter

– Hoe kunstmatige intelligentie de wereld van de meteorologie bestormt

– Politierapporten die met geavanceerde technologie zijn opgesteld, kunnen agenten helpen, maar brengen een heleboel uitdagingen met zich mee: deskundige

Sam Altman, CEO van OpenAI, tijdens een informele babbel op University College London (UCL) in Londen, VK, op woensdag 24 mei 2023. Altman zei dat een deel van de reden voor zijn huidige tour door Europese steden is om een ​​geschikte locatie voor een nieuw kantoor te ontdekken. Digitaal netwerk - Menselijk brein - Blauwe versie - Kunstmatige intelligentie, gegevensstroom, synaps - stockvideo

Sam Altman, CEO van OpenAI, tijdens een informele babbel op University College London (UCL) in Londen, VK, op woensdag 24 mei 2023. Altman zei dat een deel van de reden voor zijn huidige tour door Europese steden is om een ​​geschikte locatie voor een nieuw kantoor te ontdekken. Digitaal netwerk – Menselijk brein – Blauwe versie – Kunstmatige intelligentie, gegevensstroom, synaps – stockvideo (Fotograaf: Chris J. Ratcliffe/Bloomberg via Getty Images)

GESCHIEDENISSCHRIJVENDE ONTWIKKELING: Volgens Sam Altman, CEO van Open AI, kan de wereld nog maar “enkele duizenden dagen” verwijderd zijn van de creatie van een kunstmatige “superintelligentie.”

AI-VOORSPELLING: Kunstmatige intelligentie ontwikkelt zich tot een van de meest veelbelovende revolutionaire technologieën in de meteorologie. Volgens experts op het gebied van AI voor het weer is dit nog maar het begin.

Ontwerp één AI-software

Draft One, een AI-softwareprogramma van politietechnologiebedrijf Axon, wordt weergegeven op een scherm bij de politie van Oklahoma City. (AP-foto/Nick Oxford)

HIGHTECH PROBLEMEN: Verschillende politieafdelingen in het hele land zijn begonnen met het opzetten van een politiebureau. kunstmatige intelligentie dat voor agenten incidentrapporten schrijft. Hoewel de software voor problemen in de rechtbank kan zorgen, zegt een expert, kan de technologie een zegen zijn voor de rechtshandhaving.

VERSTREKEN IN DE BUREAUCRATIE: Ray Wang, oprichter van Constellation Research, legt de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie uit en de toekomst van Intel over ‘The Claman Countdown.’

Geavanceerde kunstmatige intelligentie

Zeer gedetailleerde abstracte wereldbol gemaakt van binaire getallen. Perfect bruikbaar om onderwerpen als kunstmatige intelligentie, wereldwijde handel en technologie, het internet der dingen of big data te illustreren. (getty-afbeeldingen)

Abonneer u nu om de Fox News Artificial Intelligence Nieuwsbrief in uw inbox te ontvangen.

VOLG FOX NEWS OP SOCIALE MEDIA

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE ANDERE NIEUWSBRIEVEN

Fox Nieuws Eerst
Fox News Mening
Fox News-levensstijl
Fox News Gezondheid

DOWNLOAD ONZE APPS

Fox Nieuws
Vos Zaken
Vos Weer
Fox Sport
Pijpen

KIJK FOX NIEUWS ONLINE

Fox Nieuws Ga

STREAM FOX NATIE

Vossenland

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie en leer meer over de uitdagingen en kansen die AI nu en in de toekomst biedt met Fox News hier.