Heb je ooit zo’n ding gehad? overnachtingen waar je niet op kon wachten? Het soort dat je uitgeput achterlaat voordat je überhaupt je bestemming hebt bereikt, met krappe stoelen en luidruchtige passagiers in de cabine die je slaap verstoren? We hebben het allemaal wel eens meegemaakt.

Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar een nieuwe technologie die ervoor kan zorgen dat die gevreesde reizen in de toekomst iets worden waar je daadwerkelijk naar uitkijkt.

We hebben het over de Snelle Podeen futuristisch concept dat niet alleen het spel zou kunnen veranderen, maar ook het hele regelboek van langeafstandsreizen zou kunnen herschrijven. Geïntrigeerd? Ik dacht dat je dat wel zou zijn. Dus, laten we erin duiken en kijken wat deze pod zo cool maakt, zullen we?

ONTVANG VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN, DESKUNDIGE TIPS – SCHRIJF JE IN VOOR KURT’S NIEUWSBRIEF – HET CYBERGUY-RAPPORT HIER

slaapcapsule 1

De Swift Pod (joio GmbH)

Zoete dromen op wielen

Zeg vaarwel tegen krappe vliegtuigstoelen en de chaos van de beveiliging op het vliegveld. In plaats daarvan lig je lekker in een knus bed, terwijl de wereld buiten voorbij raast. Nee, je zit niet in een luxe slaaptrein. Je zit in de Swift Pod, een strak futuristisch autonoom voertuig dat deels auto en deels hotelkamer is. Dit coole conceptuele apparaat, ontworpen door Peter Stulz, hoofdontwerper bij juweel GmbH, zorgt ervoor dat u op uw eindbestemming wakker wordt met een fris gevoel en klaar om te vertrekken.

KLIK HIER VOOR MEER VS NIEUWS

slaapcapsule 2

De Swift Pod (joio GmbH)

STAAT DIT KLEINE ELEKTRISCHE AUTOOONTJE OP HET PUNT EEN GROTE VERSTORING TE WORDEN IN DE VS?

Hoe de Swift Pod werkt

Het boeken van een Swift Pod is net zo eenvoudig als het bestellen van uw favoriete late night snack. Ga gewoon online, vul uw gegevens in en — voila — uw pod verschijnt direct bij uw voordeur, klaar om u mee te nemen op uw nachtelijke avontuur. Zodra u zich hebt geïnstalleerd, neemt het slimme navigatiesysteem van de pod het over. Het berekent de perfecte snelheid om u op tijd op uw bestemming te krijgen, terwijl dingen milieuvriendelijk houden.

HOE U UW PRIVÉGEGEVENS VAN HET INTERNET KUNT VERWIJDEREN

slaapcapsule 3

De Swift Pod (joio GmbH)

DIT GEKKE TWEE-IN-ÉÉN ELEKTRISCHE VOERTUIG IS UITGERUST MET EEN VERBORGEN TWEEZITS VLIEGTUIG

Wat zit erin?

De Swift Pod ziet er van buiten misschien compact uit, maar laat je daardoor niet misleiden. Dit toekomstige conceptvoertuig biedt comfortabel plaats aan twee reizigers, met ruimte om overdag rechtop te zitten en een luxe bed als het tijd is om naar bed te gaan. En omdat geen enkele roadtrip compleet is zonder snacks, is de pod gevuld met drankjes en hapjes om je op te laden. Er is zelfs een handig mediasysteem om je te vermaken. Iemand zin in Netflix en chillen?

KRIJG FOX BUSINESS ONDERWEG DOOR HIER TE KLIKKEN

slaapcapsule 4

De Swift Pod (joio GmbH)

REVOLUTIONAIRE VLIEGENDE AUTO BELOOFT SNELHEDEN OP DE SNELHEID EN VLUCHTEN VAN 3 UUR

Pitstops met uitzicht

Hier wordt het echt cool. De Swift Pod brengt je niet zomaar van A naar B. Hij kan ook onderweg tussenstops maken. Zin in een kopje koffie of een snack met uitzicht? De pod heeft een voortdurend bijgewerkte lijst met mooie plekjes om uit te kiezen. Maar laten we even op de rem trappen, want het is nog steeds een concept en het zou waarschijnlijk jaren duren om dit allemaal werkelijkheid te laten worden.

ABONNEER JE OP KURT’S YOUTUBE-KANAAL VOOR SNELLE VIDEOTIPS OVER HET GEBRUIK VAN AL JE TECHNISCHE APPARATEN

slaapcapsule 5

De Swift Pod (joio GmbH)

De belangrijkste inzichten van Kurt

De Swift Pod zou de wereld van het reizen echt op zijn kop kunnen zetten. Het combineert comfort, gemak en coole technologie om van overnachtingen iets te maken waar je echt van zult genieten. Nooit meer opzien tegen die lange reizen. Denk maar eens aan het nestelen in je knusse pod en uitgerust wakker worden op je eindbestemming. Als we naar de toekomst kijken, is het interessant om te bedenken hoe dit innovatieve concept onze reiservaringen voorgoed zou kunnen veranderen.

Zou u zich veilig genoeg voelen om een ​​autonome pod als de Swift Pod te vertrouwen om u van punt A naar punt B te brengen voor een overnachting? Laat het ons weten door ons te schrijven op Cyberguy.com/Contact

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Voor meer van mijn technische tips en beveiligingswaarschuwingen kunt u zich abonneren op mijn gratis CyberGuy Report-nieuwsbrief door naar Cyberguy.com/Nieuwsbrief

Stel Kurt een vraag of laat ons weten welke verhalen je graag behandeld wilt zien

Volg Kurt op zijn sociale kanalen

Antwoorden op de meest gestelde CyberGuy-vragen:

Nieuw van Kurt:

Copyright 2024 CyberGuy.com. Alle rechten voorbehouden.